Protocol și regulament de siguranță în perioada Covid-19

regulament covid

În contextul pandemiei Covid-19, Studioul Oka Production funcționează după un regulament strict, formulat pentru a asigura desfășurarea optimă a activității din cadrul studioului. 

Practici de securitate sanitară la locul de muncă:

  • Echipamentul de siguranță și protecție sanitară necesar echipei este asigurat de către Studio Oka Production.

Acesta cuprinde produse de prevenire a infectării, inclusiv măști chirurgicale, produse de dezinfectare a mâinilor și a echipamentelor, mănuși și alte facilități considerate necesare protecției împotriva infectării cu virusul SARS-Cov-2.

  • Echipa, clienții și orice persoană care se află în perimetrul deținut de Studio Oka Production sunt obligați să poarte măști de protecție pe toată durata petrecută în perimetru.

În timpul filmărilor sau activităților care nu permit purtarea măștii de protecție, toate persoanele implicate în activitatea respectivă sunt obligate să păstreze o distanță de siguranță de cel puțin doi metri.

Situațiile în care purtarea măștii nu este posibilă trebuie să fie de o durată cât mai scurtă posibil.

  • Efectuarea procedurilor de control este obligatorie de fiecare dată înainte ca echipa să intre în incinta studioului.

Vor fi observate simptome precum tusea suspectă, dificultatea de respirație, temperatura și alte simptome asociate Covid-19.

  • Se va asigura accesul facil, atât pentru echipă, cât și pentru clienți sau persoane care intră în studio, la dezinfectanți și alte produse de curățare.

Locurile în care se găsesc aceste produse vor fi semnalizate corespunzător sau vor fi indicate de către echipa Oka Production.

  • Toate echipamentele folosite vor fi curățate și dezinfectate la finalul fiecărei zile în care acestea au fost utilizate sau de fiecare dată când este considerat necesar.
  • Platourile de filmare și întreaga locație a studioului Oka Production vor fi curățate și dezinfectate la finalul fiecărei zile în care acestea au fost puse în utilizare sau de fiecare dată când este considerat necesar.

Băile și zonele utilizate frecvent și de către mai multe persoane vor fi curățate și dezinfectate mai des.

  • În cazul utilizării produselor de machiaj, acestea vor fi asigurate personal de către actori / clienți și vor fi utilizate în conformitate cu regulile de igienă și securitate sanitară.

Echipa Oka Production se vor asigura că regulamentul este respectat întocmai și cu strictețe de către toate persoanele care intră în incinta studioului.